Reviews from Spareribs & Burgers Point Amstelveen

Recent reviews

5.0
E
1 June 2022
Marianne
4 May 2022

Erg goed en snel!

Anoniem
23 April 2022
Caroline
14 April 2022

Ik ben fan! Snelle levering en fantastische spareribs

Lisette
13 April 2022

De burgers en frietjes zijn altijd zeer geslaagd

de Vogel
21 March 2022

Spareribs en kipschotel besteld. Beide waren droog en veel te zout. Bijzonder jammer.

Jongerius
15 March 2022

Eten was heerlijk

M.J
5 March 2022

Lekker gegeten. Eten was heerlijk echt een aanrader

Ermanno
2 March 2022

Amazing... quick delivery, hot plate and very tasteful!

Andries Doorlag
1 March 2022

De ribs waaren lekker en snelle bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yvonne
24 February 2022

Nu eens geen spareribs, maar geen spijt, snel, lekker en veel

Stefan
2 February 2022

Alles was weer heerlijk!

A
30 January 2022

Snelle bezorging en heel lekker! Zeker een aanrader.

Wayne Huang
8 January 2022
Nico
8 January 2022
Roland Young
18 December 2021
S van Erk
28 November 2021

Genoten van overheerlijke spareribs, echt voor herhaling vatbaar!

Ton
30 September 2021

Jammer dat voor een IDeal betaling 0,25 extra wordt gerekend. Niet meer van deze tijd! Ik denk dat bezorgers met contant geld op zak juist heel gevaarlijk is.

Dennis Van Brandenburg
29 September 2021

Spareribs en burger perfect, patat iets minder van smaak.

Elizaveta
17 September 2021

Super

Bartels
23 August 2021

Perfect, heerlijk eten, goede service, kan niet beter!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

D.b
21 August 2021

Super lekkere spareribs... lekker mals en sappig!!! Zo goed ga je ze nergens vinden.. Ik raad iedereen aan om hier te bestellen!!! Lekker smullen zul je gegarandeerd!!!

Roy Franke
20 August 2021
Kevin
13 August 2021

Voor de 2e keer was er iets van de bestelling vergeten: de vorige keer de uienringen en deze keer de patat. De patat is wel na bezorgd, maar toen hadden we de spare ribs al op. Het eten was wel erg lekker!

Annelies
11 August 2021

Patatjes waren niet krokant, ribs waren heerlijk

KarinJa
1 August 2021

Onze eerste ervaring met Spareribs & Burgers point is positief! De bezorging was op tijd en de ribs waren erg lekker. Mooi mals vlees met nauwelijks vetranden. Wij zullen in de toekomst zeker nogmaals bestellen.

Loes
22 July 2021

Super snelle levering, erg lekkere malse spareribs en knapperige friet. Toppie!

Yung
20 July 2021

Was super lekker! Was nog eerder bezorgd dan gepland. Alles was heerlijk. Bedankt!

J2H
7 July 2021

Snelle vriendelijke bezorging en zeer sappige, goed gemarineerde en smakelijke ribs! Voor 2 man is een kilo meer dan voldoende en goede optie!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dave
6 July 2021

Heel slecht, ik stond voor een dichte deur

Annelies
12 June 2021

Smaakvolle spareribs met bite. Portie patat had iets groter gemogen. Bezorging keurig, netjes op tijd!

M Smulders
28 May 2021

Prima!

Taiff
25 May 2021

Bezorgtijd was super snel en de klassieke ribs waren heerlijk

Mandy
10 May 2021

Snelle bezorging, aardige bezorger, goed eten en grote porties! Dikke 10 voor jullie :-)!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

T. Ishaak
1 May 2021

De spareribs waren geweldig! Ik heb de klassieke marinade genomen, verrukkelijk. Top!

R. Tan
28 April 2021

Aanvankelijk was bestelling niet helemaal compleet (er ontbrak een portie frites). Toch maar even gebeld, en vóórdat maaltijd beëindigd was, werd er nog een zakje frites nageleverd! Waarvoor dank én complimenten!

Carla
16 April 2021

Heel lekker zoals altijd en toelichting altijd gelezen, prima service

Andries
22 March 2021

supper zo als altijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Krinal
22 March 2021

Amazing burgers!! I am vegetarian and I rarely find good burgers.. the vegetarian burger here is also soo good! This will be my go-to burger place from now on.

Ikke.
5 March 2021

Spareribs zij goed pittig en heerlijk van smaak. Prima gegaard; vlees viel van bot af zoals dat hoort!

Cyrex
4 March 2021

Heerlijke spareribs en burgers. We hebben genoten!

J. S.
28 February 2021
J.S.
21 February 2021
Carla
17 February 2021

Lekker zoals altijd, zonder de marinade, goed opgelet bij notities

Dennis
17 February 2021

Spareribs waren heerlijk, burger iets minder, was misschien niet mijn burger. Volgende keer een andere proberen.

Nathalie
14 February 2021

De bezorgtijd kan beter. Ruim een half uur later dan afgesproken bij de bestelling om 16.15 uur. Verder was het heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J. S.
14 February 2021
J baas
13 February 2021

Top perfect eten spareribs eaten uitzonderljk lekker

Nathalie
30 January 2021

Heerlijk gegeten en alles perfect op temperatuur! Echt een aanrader. Spareribs heerlijk!

J. S.
24 January 2021
J. S.
19 January 2021
René
18 January 2021

Bestelling op tijd geleverd, i.d.d krokante friet, burger zeer smakelijk. Broodje is wat standaard en beetje klef. Tip gebruik goede burger broodjes.

Anoniem
11 January 2021

Heerlijke malse spare ribs, frietjes ook echt top! Vriendelijke bezorger

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ineke
10 January 2021

Was heerlijk en genoeg voor 2. Gaan ee zeker nog een keertje bestellen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

I Zirra
9 January 2021

Op tijd en netjes afgeleverd.

Youri
6 January 2021

Geweldige spareribs, prima friet & nette bezorging. Was even wachten (ruim een uur), maar het wachten waard.

Andries
5 January 2021

Lekker ribs de hot & spicy hadden we. warm dus op tijd supper.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chris
25 November 2020

Heerlijke Spareribs, goed bereid en niet droog maar juist lekker sappig, fijne marinade. Kwaliteit absoluut beter dan de bekende grote concurrent. Klein probleempje werd keurig opgelost, een aanrader dit bedrijf.

Selin
29 October 2020

Sterk aangeraden. Snelle bezorging. Zeer smakelijke spareribs en bijgerechten. we zullen zeker opnieuw bestellen.